İç Pilavlı Bonfile Dolması

3 yorum
Malzemeler :

1 bütün bonfile

2 havuç

1 soğan

3 defne yaprağı

Tuz

Karabiber

Pilavı İçin

2,5 su b. pirinç

1 soğan

2 çorba k. dolmalık fıstık

2 çorba k. kuş üzümü

1 tutam dereotu

Tuz

Karabiber

Yenibahar



Hazırlanışı

1 bütün bonfileyi fırın tepsisine alın.Üzerine tuz ve tane karabiber serpin. Üzerine toz karabiber ilave edin. Havuçları iri olarak kesin ve bonfile etin altına havuçları iri kesilmiş soğanları ve defne yatprağı ilave edin. İç pilav için 1 adet soğanı yemeklik kesin.


Tencereye sıvıyağı alın. Tencereye dolmalık fıstıkları alın ve kavurun. Üzerine soğanı alın ve kavurun. Üzerine 5 su bardağı pirinç, tuz, kuş üzümü, karabiber ve et suyu ilave edin.Üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin. Pilavı servis tabağına alın.


Üzerine bonfile etini fırından çıkartın ve kesin ve pilavın üzerine dizin ve servis edin.

If you like this post, please share it!
Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

3 Response to İç Pilavlı Bonfile Dolması

7 Kasım 2013 03:04

çok güzel görünüyor

11 Ocak 2014 11:30

Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık buda benim blogum ziyaret eder ve izleyicim olursanız sevinirim :) http://mutfaktakisen.blogspot.com/

30 Haziran 2014 13:00

Hayırlı ramazanlar, bloğumdaki çekilişe bekliyorum. Sevgiler....

Bloğum:http://cinarpastanesi.blogspot.com.tr/

Yorum Gönder