Posted by TuningMaster in
İç Pilavlı Bonfile Dolması
Malzemeler :
1 bütün bonfile
2 havuç
1 soğan
3 defne yaprağı
Tuz
Karabiber
Pilavı İçin
2,5 su b. pirinç
1 soğan
2 çorba k. dolmalık fıstık
2 çorba k. kuş üzümü
1 tutam dereotu
Tuz
Karabiber
Yenibahar
Hazırlanışı
1 bütün bonfileyi fırın tepsisine alın.Üzerine tuz ve tane karabiber serpin. Üzerine toz karabiber ilave edin. Havuçları iri olarak kesin ve bonfile etin altına havuçları iri kesilmiş soğanları ve defne yatprağı ilave edin. İç pilav için 1 adet soğanı yemeklik kesin.
Tencereye sıvıyağı alın. Tencereye dolmalık fıstıkları alın ve kavurun. Üzerine soğanı alın ve kavurun. Üzerine 5 su bardağı pirinç, tuz, kuş üzümü, karabiber ve et suyu ilave edin.Üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin. Pilavı servis tabağına alın.
Üzerine bonfile etini fırından çıkartın ve kesin ve pilavın üzerine dizin ve servis edin.
1 bütün bonfile
2 havuç
1 soğan
3 defne yaprağı
Tuz
Karabiber
Pilavı İçin
2,5 su b. pirinç
1 soğan
2 çorba k. dolmalık fıstık
2 çorba k. kuş üzümü
1 tutam dereotu
Tuz
Karabiber
Yenibahar
Hazırlanışı
1 bütün bonfileyi fırın tepsisine alın.Üzerine tuz ve tane karabiber serpin. Üzerine toz karabiber ilave edin. Havuçları iri olarak kesin ve bonfile etin altına havuçları iri kesilmiş soğanları ve defne yatprağı ilave edin. İç pilav için 1 adet soğanı yemeklik kesin.
Tencereye sıvıyağı alın. Tencereye dolmalık fıstıkları alın ve kavurun. Üzerine soğanı alın ve kavurun. Üzerine 5 su bardağı pirinç, tuz, kuş üzümü, karabiber ve et suyu ilave edin.Üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin. Pilavı servis tabağına alın.
Üzerine bonfile etini fırından çıkartın ve kesin ve pilavın üzerine dizin ve servis edin.
3 Response to İç Pilavlı Bonfile Dolması
çok güzel görünüyor
Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık buda benim blogum ziyaret eder ve izleyicim olursanız sevinirim :) http://mutfaktakisen.blogspot.com/
Hayırlı ramazanlar, bloğumdaki çekilişe bekliyorum. Sevgiler....
Bloğum:http://cinarpastanesi.blogspot.com.tr/
Yorum Gönder